Veel te beleven deze week !

Het is druk deze week met allerlei schaakactiviteiten. Vanavond mochten we al 20 gasten uit het Rotterdamse verwelkomen, waardoor het in de eigen Crabbehoeve wederom extra gezellig was met allerlei oude bekenden erbij. De rest van de week is ook nog volop te doen in het Dordtse; het zou er in principe voor de die hard schaakfan / supporter van onze club als volgt uit kunnen zien:

* Woensdagmiddag: Deetoskantine (vlakbij de Crabbehoeve dus) het jaarlijkse Schoolschaak toernooi, nu gecoordineert door SCD / Wouter de Bruin.

* Donderdagochtend: Klockelaer kopje koffie of eventueel meedoen met zo'n 35 zogenaamde 'senioren schakers', waaronder ons erelid Gert Zwartjes.

* Donderdagavond: Sliedrecht de Havik het regiotreffen tussen de vlaggeschepen van Sliedrecht en Dordrecht in de RSB, met zeer ruime bierkeuze....

* Vrijdagmiddag: Pictura om aldaar de portretten van 400 jaar Synode te bezichtigen, waarover eerder al een stukje is verschenen. Ra ra, wie is het ??

* Zaterdagmiddag: Crabbehoeve, voor het eerst 2 teams spelend in de KNSB, tesamen in de grote zaal onder leiding van WL Anton de Maertelaere.

* Zaterdagavond: Kunstmin Buddingh' Poets met tevens aandacht voor de schaker Kees Buddingh', memorabel lid van Schaakclub Dordrecht geweest.