Dordrecht 2 rode lantaarn Promotie klasse

Dordrecht 2 gaat (weer) af tegen Messemaker

De eerste de beste thuiswedstrijd tegen het sterke Messemaker ging beter als de uiteindelijke uitslag van 1-7 doet vermoeden. Even over 11 uur stond het namelijk nog 1-1 door gedegen remises van topscorer Ben en (uiteraard) Ton zijn Leeuwtje. Voor de coach inmiddels zijn 10e competitieremise op een rij, zodat de rest van het team aangemoedigd kon gaan worden.

Dat had hij beter achterwege kunnen laten want achter elkaar werden de Dordte-naren door de Goude-naren opgepeuzeld. Dat ging soms met enige hulp van ons zoals aan de kopborden, waar Piet en Jan Willem beter uit de opening kwamen maar helaas met lege handen bleven staan.

Victor van Blommesteijn hielp zelfs grootmoedig mee door remise af te slaan onder het motto: Liever een leeg ei dan een halve dop. Gelukkig zou het toch geen matchpunt opgeleverd hebben. Ook Conchita, teamcaptain Johan en zelfs de topscorer van D3 Laurens redden het niet. De laatste trof het niet met hun voorzitter Arjan van der Ley, een ervaren voormalig speler van Dordrecht 1.

Troosteloos staat het tweede nu met Sliedrecht 2 onderaan en Degradatie is een kwestie van tijd. Gelukkig kunnen we het onderlinge duel in Sliedrecht dan in gepaste vreugde gaan afwerken.

Met deze nederlaag werd helaas een nieuw diepterecord voor de teamprestatie behaald en nog net niet de allerlaagste team TPR, die met 1577 (!) overeind blijft tegen..... alweer Messemaker !

Gelukkig bleef het toch gezellig aan, voor, achter de bar en konden we daarna Arjan uitzwaaien. We gunnen hem het kampioenschap van de Promotieklas en dankzij ons staan ze nu ook eerste. 

Coach Ton Slagboom, uithuilen en volgend seizoen opnieuw beginnen.